Frisell fabulerar

Håkan Frisell skriver i ett ”ledarstick” om Textalk att ”Enligt vad FoodMonitor erfar finns det betydande risker med att anlita bolaget”. Jag har inte för vana att ödsla min tid på att bemöta sådana här tokerier, men nu känner jag mig nödd och tvungen att replikera, eftersom Frisell ägnar sig åt ren smutskastning.

Frisell var kund hos Textalk mellan 2007-2011 då han i vårt publiceringsverktyg Webnews drev sina webbtidningar FoodMonitor och PackMonitor. Frisell sade upp sitt abonnemang hösten 2011 och har inte varit kund hos Textalk sedan dess. Trots att Frisell inte varit kund hos oss på 6 år har vi låtit alla hans artiklar ligga kvar och han har under alla dessa år haft tillgång till sitt material via ett admin-gränssnitt.

Igår 2017-03-09 damp följande mail ner i vår inkorg:

fri-1

Eftersom vi inte har någon exportfunktion i Webnews behöver vi göra exporten manuellt. Jag erbjöd då följande lösning:

ri-1

Det gillade han uppenbarligen inte:

fri-2

Trots Frisells utfall och insinuanta  frågor försöker jag hålla mig till ämnet och svarar:

ri-2

Det nöjer sig inte Frisell med:

fri-3

Mycket riktigt avstår jag från att svara på frågor om Textalks resultat 2015 samt om vår ägarstruktur. Det hör liksom inte till ämnet. Istället frågar jag Frisell vad han vill åstadkomma med sina frågor och upprepar mitt erbjudande om export av material:

ri-3

Efter detta mail skriver Frisell en illasinnad text om Textalk i sin tidning (se länk ovan). Artikeln är full med påhopp och ogrundade påståenden om Textalk som oseriöst. Det finns en hel del att säga om beteendet hos Frisell, men jag avstår och lämnar till läsaren att bedöma Frisells trovärdighet och seriositet.

Rikard Sigvardsson
Textalks VD


Ps. Om du är intresserad av Textalks satsningar inom handel och media under 2015/2016 är du välkommen att maila mig på rikard@textalk.se eller ringa mig på 0707-163698. Ds.


Edit 2017-04-02: Håkan Frisell fortsätter att vara arg.
2017-03-27: http://dagenspress.se/index.php/debatt/323-rikard-sigvardsson-pa-textalk-visar-forakt-for-upphovsratten
2017-04-02: http://www.foodmonitor.se/index.php/bransch-produktnytt/4538-rikard-sigvardsson-pa-textalk-svarar-inte-pa-fraga-om-aktiebok

 

 

 

En reaktion till “Frisell fabulerar

Kommentarsfunktionen är stängd.